Medarbejdere

Jesper Baun Mortensen

Jesper Baun Mortensen
Direktør og partner

Jesper har med over 15 års ledelses erfaring indenfor markedsanalyse arbejdet på begge sider af bordet – senest som for ansvarlig for CR forretningen hos Nielsen. Jesper har stor erfaring indenfor bl.a. strategisk rådgivning, shopper adfærd og branding. Jesper er uddannet Cand. merc. i afsætningsøkonomi.

Medarbejder Kristian Nørgaard Jensen

Kristian Nørgaard Jensen
Managing partner

Kristian har over 15 års erfaring indenfor markedsanalyse og har primært haft sit fokus på sparring og rådgivning af kunder inden for FMCG, detailhandel og serviceområderne. Med baggrund i en stor ledelses- og kundeerfaring er Kristian vant til at begå sig på både taktisk og strategisk niveau, og har lang erfaring med at få resultaterne til at leve hos kunderne. Kristian er uddannet Cand. Merc. i afsætning.

Trine Wonsild

Trine Wonsild
Research Manager og partner

Trine har 13 års erfaring inden for markedsanalyse hos Nielsen som Research Executive/Research Team Manager. Trine har en HD i afsætning og hendes ekspertise ligger inden for kvantitative analyser – både mindre og større globale undersøgelser. Eksempler på områder Trine især har fokus på er shopper studier, Usage & Attitude studier og produkt/koncept tests.

Untitled design

Mia Roepstorff
Senior research consultant

Mia har 14 års erfaring med markedsanalyse og mestrer en bred pallette af kvalitative metoder til at afdække bl.a. evalueringer, koncept- kommunikation- og brugertests, brandundersøgelser, adfærd og holdninger. Solid erfaring indenfor FMCG, børn og unge, medical og b-t-b.  Hun har en holistisk tilgang til problemstillinger og løsninger samt bred erfaring indenfor projektledelse af større nationale og internationale undersøgelser.

+45 21 61 09 84

jbm@aimcreate.dk

+45 51 23 17 43

knj@aimcreate.dk

+45 21 26 79 67

tw@aimcreate.dk

+45 26 17 16 65

mr@aimcreate.dk

Tue Clausen

Tue Clausen

Qualitative researcher & moderator

Tue har mere end 10 års erfaring med kvalitativ markedsanalyse inden for både FMCG og B2B.

Han er uddannet etnolog og har stor erfaring med etnografisk feltarbejde og shopperanalyse – herunder dybdeinterviews og observationsstudier – og derudover bl.a. moderation af fokusgrupper.

Lotte_larsen

Lotte Larsen
Senior research executive

Lotte har over 10 års erfaring med markedsanalyse med fuld fokus på alle faser af de kvantitative analyser – fra de indledende tanker hos kunden til den afsluttende præsentation og implementering. Lotte er uddannet cand.scient i geografi og vægter tværfaglig og løsningsorienteret tilgang til kundernes udfordringer særlig højt.

mathias t hjemmeside

Mathias Michaelsen
Student assistant

Mathias har siden 2018 arbejdet som studentermedhjælper hos AIM Create, med primær fokus på kvantitative undersøgelser i form af kodning af åbne besvarelser og udarbejdelse af rapporter. Han har en Bachelor i Virksomhedskommunikation fra SDU og læser nu en kandidat i Digital Innovation & Management på ITU på andet år.

Caroline t hjemmeside (2)

Caroline Wilken
Student assistant

Caroline har en bachelor i Virksomhedskommunikation og Erhvervsøkonomi fra CBS og læser nu en kandidat i Strategisk Kommunikation & Digitale Medier på RUC på andet år. Hendes primære fokus er på kvantitative undersøgelser med opgaver som transskribering af interviews samt assistere ved afholdelse af fokusgrupper.

+45 27 26 67 20

tc@aimcreate.dk

+45 61 34 62 13

lol@aimcreate.dk

+45 26 36 09 22

mm@aimcreate.dk

+45 29 82 22 24

cw@aimcreate.dk