Medarbejdere

Jesper Baun Mortensen

Jesper Baun Morten
Direktør og partner

Jesper har med over 15 års ledelses erfaring indenfor markedsanalyse arbejdet på begge sider af bordet – senest som ansvarlig for CR forretningen hos Nielsen. Jesper har stor erfaring indenfor bl.a. strategisk rådgivning, shopper adfærd og branding. Jesper er uddannet Cand. merc. i afsætningsøkonomi.

Tlf
Mail

Medarbejder Kristian Nørgaard Jensen

Kristian Nørgaard Jensen
Direktør og partner

Kristian har over 15 års erfaring indenfor markedsanalyse og har primært haft sit fokus på sparring og rådgivning af kunder inden for FMCG, detailhandel og serviceområderne. Med baggrund i en stor ledelses- og kundeerfaring er Kristian vant til at begå sig på både taktisk og strategisk niveau, og har lang erfaring med at få resultaterne til at leve hos kunderne. Kristian er uddannet Cand. Merc. i afsætning.

Tlf
Mail

Medarbejder Lotte Borch

Lotte Borch
Direktør og partner

Lotte har har 20 års bred erfaring indenfor market research feltet og beskæftiger sig med en lang række kunder, organisationer og virksomheder indenfor forskellige brancher. Lotte fungerer også som facilitator og implementerer resultater igennem workshops for kunder, brugere og interessenter, så analyserne kommer til at leve hos kunden. Lotte er uddannet Cand. merc i afsætning, samt BA i psykologi.

Tlf
Mail

Trine Wonsild

Trine Wonsild
Research Manager og partner

Trine har 13 års erfaring inden for markedsanalyse hos Nielsen som Research Executive/Research Team Manager. Trine har en HD i afsætning og hendes ekspertise ligger inden for kvantitative analyser – både mindre og større globale undersøgelser. Eksempler på områder Trine især har fokus på er shopper studier, Usage & Attitude studier og produkt/koncept tests

Tlf
Mail

DSC_2573_web

"Vi har været rigtig glade for vores samarbejde med AIM Create. Specielt vil jeg fremhæve deres sparring, engagement og evne til at udfordre os i hele processen – fra behovsafdækningen, som er med til at sikre at vi altid får det helt rigtige fokus i vores undersøgelser og frem til klare og nuancerede anbefalinger for projektets videre forløb."

Mariann Hansen - Orkla Foods

"Vi har været meget tilfredse for vores samarbejde med AIM Create. De er erfarne og fleksible, og har en bred metodisk værktøjskasse, som de anvender kreativt til at løse den konkrete problemstilling, som vi står med. De leverer resultater i et klart og præcist format, som er enkelt og effektivt at arbejde videre med."

Kasper Andreasen - Royal Unibrew

"If you can’t explain it simply – you don’t understand it well enough"

Albert Einstein
We Are Elision Marketing Agency